ACS Inainte Modelu
Mulțumim Primăria Modelu și Consiliul Local Modelu pentru susținere!

Mulțumim Primăria Modelu și Consiliul Local Modelu, pentru susținere!


#acsinaintemodelu#frf#PrimariaModelu#Medicago#CocoRico#Aaylex#ElionAgro#Dencar#Tomasrl#Aldis#AliTrans#DomeniileSamburesti#FertiAgro#AlexUtilDivers#Modelu

Primăria Modelu . MEDICAGO srl . ALDIS Călărași . DENCAR srl . COCORICO Aaylex . ELIONAGRO srl . TOMA srl . ALITRANS com . Domeniile Sâmburești . FERTIAGRO srl . Alex Util Divers .


Suntem bucuroși să continuăm parteneriatul cu MEDICAGO SRL Perieți.

Medicago a fost înființată în anul 2004. Are obiect principal de activitate comerțul cu produse chimice, cu locații în Slobozia și Perieți, Ialomița.


Suntem bucuroși să continuăm parteneriatul cu grupul de firme AAylex One Buzău, deținătorul brandului CocoRico.

Produsele grupului AAylex One CocoRico sunt distribuite în toată ţara şi la export, pe pieţele din Italia, Spania, Bulgaria, Republica Cehă, Cipru, Franţa, Germania, Grecia, Marea Britanie, Ungaria şi Slovacia, inclusiv Orientul Mijlociu.


Suntem bucuroși să continuăm parteneriatul cu ELION AGRO SRL Călărași.

Elion Agro are sediul in Călărași, strada Prelungirea București, Nr 2 Bis, cu activitate în cultivarea cerealelor, plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase.


Suntem bucuroși să continuăm parteneriatul cu SC TOMA SRL Modelu, Calarasi

SC Toma SRL are sediul in Modelu, cu activitate în agricultură și servicii anexe.


Suntem bucuroși să continuăm parteneriatul cu DENCAR SRL Călărași

Dencar are sediul in Călărași, strada Prelungirea București, Nr 2 Bis, cu activitate în cultivarea cerealelor, plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase.


Suntem bucuroși să continuăm parteneriatul cu ALDIS Călărași.

Pionieri pe piața românească la înființare in 1990, Aldis a ajuns unul dintre cei mai mari procesatori de carne din România, fiind prezentă și pe piețele din Italia, Spania, Grecia și Marea Britanie.


Suntem bucuroși să continuăm parteneriatul cu Alitrans Călărași, cu experiență de 18 ani in domeniul transportului intern și internațional de persoane. Dispune de un parc auto format din autocare, taxiuri și autocamioane. Datorită calității serviciilor oferite, peste 1.130.000 de persoane au ales anual #alitrans pentru a călători pe diverse destinații, inclusiv pe traseele locale agreate in Județul Călărași.
https://www.alitrans.ro/
#acsinaintemodelu #modelu #frf #primariamodelu #medicago #dencar #cocorico #aaylex #elionagro #tomasrl #aldis #alitrans


@acsinaintemodelu2022